Mitoté 

helderheid
word je bewust van de fase in je leven
leef in het hier en nu
raak in innerlijke verbinding
kom dichter bij je echte zelf

zielsmissie

Helderheid brengen, de rust vinden zoals troebel water helder wordt als het de tijd krijgt om stil te staan. De mist, de chaos, die heerst in ons hoofd staan ook wel gelijk aan de patronen, ideeën, conditioneringen, gewoontes, situaties en ervaringen laten rusten. Laat de mist verminderen en wegtrekken. Sta op je eigen benen, onafhankelijk, heel, in jou licht en energie.

Raak in verbinding, met jezelf en anderen om je heen.

"ik doe het op een andere manier dan jij gewend bent"

Misschien vraag je je af, hoe ben jij nu hier terecht gekomen? Ja, dat vraag ik mezelf ook wel eens af... 

Ik volg mijn leven daar waar het me brengt, soms wordt groei gefaciliteerd. Dit heb ik meerdere keren meegemaakt. Ik werd noodgedwongen (fysiek) gestopt om aan andere onderdelen, mentaal - emotioneel - energetisch en spiritueel te kunnen werken. Fysiek is een van mijn sterke kanten, dus die moet af en toe op de rem.  

Rond 2007  kwam de knieblessure waarin ik werd uitgenodigd alles te reflecteren: doelen, identiteit, leven, wensen en behoeften, gevoelens en hoe ik deze zou kunnen uiten, alles binnen mijn kunnen op dat moment. Een paar jaar later stond ik als het gelukkigste kind op aarde weer op de ski's, vanaf toen verbleef mijn hart 100% in de bergen. Nu draag ik de bergen in mijn hart. 

Typisch voor mij is: ik doe het op een andere manier dan je gewend bent. Ik breng bekende dingen anders, waardoor je ze weer op een andere manier kunt ervaren en zien.  

Rond 2019 kwam de longontsteking, en ik gaf alles op waar ik van dacht dat het in de weg zat: relatie, werk, mijn omgeving, vrienden, overtuigingen, culturele gewoonten en manieren, alles. Ik kwam vanuit Oostenrijk terug naar Nederland. Het meeste heimwee en gehuild heb ik naar de bergen, maar ondertussen heb ik ze ook in mezelf beter leren kennen. Ik ben tevreden, gelukkig, in het moment en wil nog veel leren! 

Nog steeds vragen mensen wel eens wie ik dan ben. Gedeeltelijk zijn dat mijn hobby's, passies en natuurlijk mijn werk; als bergwandelgids, skilerares, yogalerares, sociaal werker, leefstijlcoach, publieke gezondheidsadviseur, projectleider.  Mens & natuur komt altijd terug, het verbinden, de samenleving, de stilte, de ruimte, ieder zijn eigen plek laten nemen in het leven, ieder de tijd geven de weg te vinden, samen leven en genieten. Ik voel intuïtief aan of dingen bij me passen of niet past. Ik geniet. 

Nu ben ik op dat punt aangekomen dat ik mijn kennis en kunde kan gaan delen, van individu tot individu. De afgelopen tijd heb ik gemerkt dat ik het belangrijk vind om te gebruiken wat er in me zit. Te delen in de samenleving. Alles wat ik weet, weet jij ook. Ik open weg zodat je er weer bij kan.

Liefs, Stéphanie 

Ons team

Stéphanie

Gedreven voor een gezondere wereld, waar ieder zijn licht kan laten schijnen, zijn krachten en talenten inzet, volledig zichzelf kan zijn. Vanuit een achtergrond in sport, yoga, coaching, publieke gezondheid, sociaal werk, richt ik me nu op het individu. 

Ik begeleid je naar jou pad, 

daar waar jij mag staan.  

Stef & Charlotte

Beste koppel! 

Mijn rotsen in de branding, die altijd weer het vuurtje laten branden. Bovenal, degene met veel kennis en kunde, trailrun guide, triathlon timing, triathlon coach, epidemiologist i.o., fysiotherapeute, deep tissue/ sports masseuse. 

Yoga coöperatie

Netwerk van lieve yogadocenten waarin we samenwerken, elkaar versterken en kennis & kunde delen, ieder met zijn persoonlijke ervaringen en achtergrond. Zo waardevol.

Ben je op zoek naar yogadocent(en)?

Let us know!