Op reis

Innerlijke verbinding

Neem tijd voor jezelf 

Ervaring voor altijd

REIZEN Follow your senses... 

De eerste keer dat ik een reis richting de bergen & natuur maakte, was ik amper twee maanden oud. Ik ben er nooit meer los van gekomen. Ik herinner me de jaren erna dat ik altijd onder de indruk ben van de schone lucht, nog steeds doe ik mijn raam open in de auto zodra ik ergens de natuur in rijd. Volg je zintuigen en ga mee op pad. (Stéphanie)


De reizen zijn prachtige tochten in een natuur omgeven gebied, die het juist zo speciaal maakt. De natuur is een krachtig onderdeel van ons leven, het brengt je tot rust, geeft je altijd weer iets om naar te kijken, laat je andere invalshoeken zien en beïnvloedt je afstand. Je afstand beïnvloeden, bedoelen we, het laat je verder afstaan van dagelijkse problemen, het brengt reliëf aan in gedachten waarvan je dacht dat ze exact zo waren en horen te zijn, het geeft een directe reflectie naar je innerlijke zijn, je krijgt de mogelijkheid om angsten te overwinnen en te voelen door frisse lucht in de ademen en de stress uit te ademen. 

De reizen zijn bewust verder weg, weg van de dagelijks rompslomp, van de dingen die je herkent en waar je meent iets van te moeten vinden. Het geeft je de kans om stil te staan, te zijn en te voelen hoe JIJ je voelt, zonder andere invloeden. Je hoeft niets. In de natuur zijn is de essentie van de reizen.  

ERVAAR

prikkel je zintuigen

JOU

innerlijke verbinding

OP PAD

vind jou kracht & energie

REIZEN - Ontdek op pad, neem ervaringen mee in het dagelijks leven en ben dankbaar in de toekomst.

Ga op pad en ontdek...

  • Ontdek jezelf 
  • Kom dichter in verbinding met jou unieke zelf
  • Laat beweging toe - van binnen & buiten 
  • Sta in je kracht & energie 
  • Neem de tijd voor jezelf  
  • Voel, ervaar en beleef de natuur 
  • Alle reizen brengen je dichter bij jou essentie
  • Geniet, heb plezier en lach! 

REIZEN 2024

Hiking van hut naar hut

YOGA & HIKE 

(on adventure!!)


Ervaar yoga in de bergen. Op pad de hoogte in, de rust, de natuur, frisse lucht en indrukwekkende vergezichten! Yoga & mediteren op plekken waar de natuur zó aanwezig is, is het allerfijnste gevoel wat je je maar voor kan stellen.

Laat je lichaam werken, laat je hoofd rusten en verkrijg nieuwe inzichten die je mee kan nemen naar je dagelijks leven. Op weg met holistisch coach & bergwandelgids!

Zorg dat je al bergwandel ervaring hebt voor deze trip, dit wordt geen makkie!

Alpen in Europa 

Glamping in Frankrijk

SPIRIT BIRD Yoga & Surf Camps

<<< COMING SOON >>> 


Iedere dag yoga, surf de oceaan, eet tijdens prachtige zonsondergangen op het strand. Luister naar het rollen van golven, verblijf in heerlijke bell tenten, laat je verwennen aan de Atlantische oceaan. 


SURF

YOGA

MASSAGE 

MEDITATIE

GLAMPING


Vive la France

Buitenspelen in Frankrijk

TRAILRUNNEN & YIN YOGA

(new!!)


Rennen, de kust, de natuur! 

 Trek met onze enthousiaste hardloper de natuur in, volg hem door de bossen en paadjes. 

Geniet een koude dip in de oceaan en sluit de dag af met yin yoga, Kom tot rust, stretch je spieren, gewrichten, en je hoofd. Laat alles even zakken en geef je over aan deze week vol met BUITENSPELEN

Begin wel nú alvast met hardlopen, zodat je enkels en benen sterk zijn en je basisconditie goed is. 

Je niveau maakt niet uit, we vormen meerdere groepjes.  


Bretagne, FR

BONUS: 1-op-1 holistische coaching sessieWil je tijdens deze REIZEN naast yoga & meditatie dieper met je oorspronkelijke zelf in gesprek? 

Dan begeleid Stéphanie jou hierbij. Samen nemen jullie de tijd voor jouw zijn, jouw wensen en gevoelens. Jouw grenzen en nieuwe ideeën.

Geef jezelf rust en ruimte om te ontplooien naar jouw betere zelf.


Heb je een gevoel, emotie, gedachte, ervaring of fysieke klacht die je nu voelt en vaker terugkomt? En zou je hier aan willen werken?

Stéphanie gaat samen met jou aan de slag, samen pluizen jullie het uit door er nog dieper op in te gaan. Je wordt begeleid op jou pad. Stéphanie stelt de vragen, maar jij gaat zelf in je lichaam naar binnen om eens te ontdekken wat dit jou wil vertellen.

Is het er voor jou? Wat wil dit gevoel, deze klacht jou leren? Wat kun je ermee? Mag je iets loslaten? 

Wil je dat nu al doen? Dan doen jullie dat samen met behulp van bijvoorbeeld ademhalingsoefeningen.


Heb je praktische handvatten nodig om de komende tijd iets te veranderen of aan te passen? Vertrouw op je diepste stukje van jezelf en er komt antwoord. Stephanie neemt met, en voor, jou de tijd zodat jij weer een stap verder kunt komen.


null


Staat jou favoriete REIS erbij?

Bericht me eventjes als je graag meer info wilt!